Si mundeni të na kontaktoni?

Orari ynë i zyrës

Të hënën dhe të martën, si dhe të enjten dhe të premten nga ora 9:00 deri në orën 12:00

(konsultat personale aktualisht janë të disponueshme vetëm me telefon e mundur)

Ku jemi?

Adresa:

Zyrja e Grave E.F.A. e.V.

Hiberniastr. 6, 45879 Gelsenkirchen Fon 0209/58903725

Email: frauenzentrum(at)efa-ge.de

Cookie Consent with Real Cookie Banner