Grupi ynë ofron

Zumba për femra

Së bashku kërcejmë lirshëm, lëvizim trupin tonë dhe shkëputemi nga stresi përditshëm .Kjo krijon gëzim dhe humor të mirë. Grupi nuk kërkon njohuri të mëparshme. Kushdo që pëlqen lëvizjen, argëtimin dhe muzikën është i mirëpritur ngrohtësisht.

Terminet: çdo të hënë nga ora 18:00 deri në 19:00
Vend takimi: Alevi Kulturverein, Kirchstr. 85, 45888 Gelsenkirchen, Gjermani
Kostot: 5 euro
Regjistrimi: 0209/58903725

Kurs qepjeje për femra

Kursi i qepjes osht për fillestarët. Do të njihemi me makinën qepëse dhe funksionet e saj të ndryshme. Pastaj përpiquni të bëni mushkonja të lehta dhe të ndryshoni ose përfundoni qepjen e rrobave. Drejtuesja e kursit tonë Ju udhëheq dhe ju mbështet në këtë pun.

Terminet: çdo të mërkurë nga ora 14:00 – 18:00
Vend takimi: Alev Kulturverein, Kirchstr.85, 45888 Gelsenkirchen, Gjermani.
Kostot: 5 euro
Regjistrimi: 0209/58903725

Grupi i nënës / fëmijës

Grupi i nënave me fëmijët e tyrëve deri moshën 3 vjeq. Së bashku, nëna dhe fëmijët e saj kalojnë një kohë intensive në të cilën marrin këshilla se si t’i sfidojnë ata me lojëra dhe si ti Japin  fëmijës edukat.

Terminet: Çdo të hënë nga ora 9:30 deri në 11:30
Vend takimi: Zyrja e Grave EFA Hiberniastr.6, 45879 Gelsenkirchen, Gjermani
Kostot : 5 euro vetëm njëher
Regjistrimi: 0209/58903725

Trajnim gjuhësor

Kurs aktiv për të mësuar gjuhen gjermane

Vizita te mjeku/autoritetet/pazaret – për të qenë në gjendje të kuptoheni në këto dhe raste të tjera, ne ofrojmë një kurs gjermanisht për të gjitha gratë që kanë pak ose nuk flasin fare gjermanisht.

Terminët: 2 herë në javë – Do të përsëritet së shpejti
Vend takimi: Zyrja e Grave EFA, Hiberniastr.6, 45879 Gelsenkirchen, Germani
Kostot: 5 euro vetëm njëher
Regjistrimi: 0209/58903725

Kursi i shumëgjuhësisë.

Mësoni arabisht për folësit amtare.

Terminët : Çdo të shtunë nga ora 12:00 deri në 14:00.
Vend takimi: Zyrja e Grave EFA, Hiberniastr.6, 45879 Gelsenkirchen, Gjermani
Kostot: 5 euro vetëm njëher
Regjistrimi: 0209/58903725

Kafene gjuhësore

Gjuha gjermane mësohet lehtësisht me kafe dhe kek.

Terminët: Çdo të martë nga ora 14:00 deri në 16:00.
Vend takimi: Zyrja e Grave EFA Hiberniastr.6, 45879, Gelsenkirchen, Gjermani
Kostot: 5 euro vetëm njëher
Regjistrimi: 0209/58903725
Cookie Consent with Real Cookie Banner